Austriac dat în urmărire internațională, prins la Arad!

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 12:32 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat şi reţinut ieri un bărbat, urmărit internaţional.

  Bărbatul, de 27 de ani, a fost depistat ieri pe raza municipiului Arad, pe numele său existând un mandat european de arestare emis de către autorităţile judiciare din Austria, pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul acestui stat.

  Conform procedurilor în vigoare, urmăritul internaţional a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acestuia în vederea predării către autorităţile din Austria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.