Aur arădean la Cupa României de atletism! Denis Both, primul la aruncarea suliței

  de Dan Lazăr | 25 July 2022, 11:53 AM | Sport | Știri Arad

  0

  În a doua zi a Cupei României de seniori la atletism, competiție desfășurată la București, Denis Both a câștigat la aruncarea suliței. Legitimat la CSM Arad, elevul profesorului Constantin Miclea a fost primul în proba masculină de aruncare a suliței, cu 71,07 metri. L-au urmat, conform site-ului oficial al clubului condus de Lucia Mihalache, Dumitru Mititelu (Republica Moldova), cu 66,06 metri și George Zaharia (Rapid București, CSM Craiova), cu 61,01 metri.

  Both parcurge un an excelent, cu bronz balcanic de seniori, 76,47 (cel mai bun rezultat al anului) și argint la Naționalele de seniori și Internaționalele României. Andrei Severin, legitimat tot la CSM Arad, a încheiat Cupa României pe locul 5, cu 58 de metri. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.