duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Audiție X Factor la Arad… dar nu pentru Antena 1!

  de Special Arad | 26 martie 2018, 11:36 AM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  (foto: Doily.hu)

  Concursul de talente muzicale „X Factor” ajunge în acest an la cel de-al 8-lea sezon, iar jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică Jr. au început deja căutările pentru a descoperi concurenții cu factorul X, anunță Antena 1. Însă competiția muzicală sub această licență nu rulează la TV doar în România. Emisiunea ajunge în 2018 tot la sezonul 8 și în Ungaria, iar audițiile vor avea loc și în partea de Vest a României (inclusiv Arad), respectiv în Transilvania.

  Postul de televiziune RTL Klub din Ungaria demarează deja turneul de audiții pentru noul sezon, iar căutările după concurenți se desfășoară și peste hotare. Astfel, o selecție preliminară va fi organizată și la Arad, pe data de 18 mai, în Casa Jelen, între orele 16 – 18.

  Nu e întâmplător că postul TV maghiar caută talente și în România. Câștigătoarea sezonului cu numărul 5 a fost o orădeancă, Tóth Andi, și tot din Oradea a ieșit câștigătoare Tolvai Renáta la fosta emisiune concurentă, Megasztár (pe TV2), tot în sezonul 5.

  Cât despre X Factor-ul românesc…

  deocamdată nu se știe când va începe turneul național de audiții, dar cu siguranță va fi și la Arad, ca în fiecare an. Toți cei interesați se pot înscrie deja pe http://casting.a1.ro/xfactor/, apoi aceștia vor fi selectați de o echipă de specialiști. Doar cei selectați vor ajunge apoi în prima etapă oficială a audițiilor, care va avea loc în mai multe orașe din toată România, dar și la Chișinău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. X FACTOR ROMANIA:

   Bucuresti – 19,20,21,22 aprilie
   Cluj – 25 aprilie
   Chisinau – 26 aprilie
   Oradea – 27 aprilie
   Iasi – 28 aprilie
   Timisoara – 29 aprilie
   Galati – 30 aprilie
   Sibiu – 1 mai
   Brasov – 2 mai
   Craiova – 3 mai

   Din pacate Aradul a fost scos din plan.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.