sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Laptele de Petriș a „mâncat” juriul emisiunii „Chefi la cuțite”! Primărița Irina Onescu s-a îmbogățit cu „imagine” și cuțite noi

  de Special Arad | 17 septembrie 2019, 10:06 AM | Monden

  2

  captură video (foto: Antena 1)

  Irina Onescu are 34 de ani și este primarul localității Petriș din județul Arad din 2016. Venită de la București, fosta producătoare MTV România se mândrește cu numeroase realizări pentru locuitorii comunei și a fost în centrul atenției în repetate rânduri de când a fost aleasă în fruntea localității. Cea mai recentă ieșire a ei în lumina reflectoarelor a fost la ediția a treia din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”, la Antena 1.

  „Am venit aici ca să știe toată țara că la Pietriș curge lapte și miere!”, a declarat edilul. Concurenta nu a participat în emisiune singură, ci alături de femeia cu care se mândrește cel mai mult: Maria Sere, bucătăreasa comunei Petriș, cea care aduce un plus de gust la nunți, petreceri și momente importante din viața localnicilor.

  „Și la 11 noaptea mă sună oamenii când au probleme, că a scăpat taurul, că s-a electrocutat barza…”, a povestit simpatica primăriță, care a câștigat inima locuitorilor din Petriș, o localitate care se bucură acum de mulți turiști care se îndrăgostesc la prima vedere de localitate.

  „Frunză verde de măcriș, ce bine e la Petriș!”, a spus primărița în emisiune, gătind o porție de lapte de pasăre.

  Concurenta din a treia ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” (sezonul 7) a primit cuțitele pentru a merge mai departe.

  Surpriza a fost mare și când întorsura cu mere a Mariei Sere a fost apreciată de chefi și, astfel, în sezonul 7 „Chefi la cuțite”, două concurente din Petriș au mers mai departe în concurs.

  Sursa: a1.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.