AUDIENȚE RADIO. Ghici care post este lider pe țară! În București, Guerrilla a depășit Digi FM după primele luni de emisie, iar ProFM încă suferă

  de - | 7 septembrie 2016, 3:40 PM | Radio | Stuff

  0

  Date interesante la noul val de audiențe radio. Relansat de câteva luni, Guerrilla are în București cifre peste Digi FM, potrivit paginademedia.ro.

  Guerrilla a recuperat jumătate din audiența pe care o avea în vara lui 2013, înainte să fie închis. Postul s-a relansat pe 27 mai anul acesta și a intrat în topul posturilor de radio bucureştene pe locul 12. În prezent, postul este ascultat în Capitală de aproape 36.500 de ascultători. În urmă cu trei ani, la ultimul studiu de audienţă radio din vara lui 2013, postul Radio Guerrilla era ascultat de 70.000 de bucureșteni.

  Cel mai afectat de lansarea Guerrilla a fost Gold FM (post la care lucrau actualii matinali de la Guerrilla, cu Mihai Dobrovolschi): Gold FM a pierdut aproape două treimi din audiența pe Capitală.

  De notat:

  Pro FM a fost foarte afectat de împărțirea frecvențelor cu postul de știri din grupul RCS, Digi FM. Scăderea acoperirii a făcut ca la nivel național Pro FM să aibă cu 650.000 de ascultători mai puțin decât vara trecută, când avea toate frecvențele, înainte de lansarea Digi FM. La orașe pierde 550.000 de ascultători. De remarcat că pe București audiența a fost foarte puțin afectată (în Capitală, înainte de lansarea Digi FM, Pro FM mai avea oricum o frecvență).

  Kiss FM a crescut și în București, și la orașe și la nivel național.

  Europa FM câștigă pe București, dar scade pe urban și național.

  Rock FM sare de 100.000 de ascultări în București, o creștere de aproape 35.000 de ascultători.

  Gold FM a pierdut două treimi din audiența pe Capitală: de la 42.000 de ascultători la 13.400.

  Paginademedia.ro vă prezintă rezultatele ultimului Studiu de Audienţă Radio, realizat în perioada 25 aprilie – 14 august 2016 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L.

  La nivel național… nicio noutate.

  Kiss FM rămâne pe prima poziție. Postul are și cea mai mare creștere.

  Kiss FM deține conducerea și la nivel urban, în timp ce Radio ZU rămâne lider în București, potrivit celui mai recent studiu de audiență radio, realizat în perioada 25 aprilie – 14 august 2016 de două institute de sondare, IMAS şi Mercury Research.

  Audiența posturilor de radio la nivel NAȚIONAL, în valul de vară 2016, comparativ cu anul trecut:

  aud radio natio1

  Audiența posturilor de radio la nivel URBAN, în valul de vară 2016, comparativ cu anul trecut:

  aud radio natio

  Audiența posturilor de radio în BUCUREȘTI, în valul de vară 2016, comparativ cu anul trecut:

  aud radio buc

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.