marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au petrecut la un hotel de patru stele, apoi au fugit pe ușa de serviciu cu o datorie de 12.000 de lei! Stațiunea este frecventată de arădeni

  de - | 17 octombrie 2020, 10:55 AM | Regional

  0

  Totul s-a întâmplat la un cunoscut hotel din Băile Felix din Bihor, protagonişti fiind membrii a patru familii din Maramureş, care acum s-au ales acum cu dosare penale pentru distrugere şi abuz de încredere.

  Un grup de turişti din Maramureş a lăsat o pagubă considerabilă unui hotel de 4 stele din Băile Felix, judeţul Bihor. Camerele de supraveghere i-au surprins pe turişti în momentul în care plecau pe furiş din hotel, pentru a scăpa de nota de plată de 12.000 de lei. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi a pornit pe urma petrecăreţilor, scrie adevarul.ro.

  Totul a început când cele patru familii din Maramureş s-au cazat pentru două zile în hotelul de patru stele din Băile Felix. Seara au dat o petrecere, pentru că era ziua unuia dintre ei, eveniment care s-a încheiat la 6,00 dimineaţa, la piscina hotelului. „În cursul zilei de sâmbătă au petrecut şi au făcut comenzi la restaurant şi la bar într-o sumă consistentă. În mod normal, trebuia să plece duminică la prânz, când au venit la recepţie şi au cerut prelungirea camerelor până a doua zi, pe motiv că sunt mahmuri şi nu pot să plece, ceea ce era adevărat”, a povestit Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier”, a declarat Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier. Unul dintre turişti a cerut să i se facă o factură pe firmă, pe care a promis că o va plăti a doua zi cu ordin de plată.

  Duminică seara însă, după ora 22,00, toate cele patru familii au părăsit hotelul, pe uşa de serviciu. Paguba înregistrată de hotelier este de 12.000 de lei.

  „Pe cale civilă se pot recupera banii, o să facem şi un denunţ penal. Din ce am aflat noi despre ei, nu sunt în cea mai bună relaţie cu legea”,  a mai spus directorul complexului hotelier. În afara faptului că nu au plătit factura de cazare şi consumaţia din restaurant, turiştii au produs şi pagube însemnate. Nemulţumiţi că angajaţii hotelului le-au cerut să iasă din piscină pentru a o putea goli şi curăţa, aceştia au umplut gura de evacuare a bazinului cu halate şi prosoape. Canalizarea s-a înfundat şi a fost nevoie de intervenţia instalatorilor pentru ca piscina să mai poată fi folosită. Cele patru familii din Maramureş nu au mai putut fi contactate de reprezentanţii hotelului, care încearcă acum să îşi recupereze banii pe cale civilă.

  „În cursul acestei dimineţi, la Poliţia staţiunii Băile Felix a fost depusă o plângere penală împotriva a patru familii din judeţul Maramureş sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere şi distrugere”, a confirmat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor, scrie adevarul.ro.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.