Au început înscrierile pentru „Duatlonul Aradului”

  de Special Arad | 13 septembrie 2014, 4:51 PM | Sport

  0

  ”Duatlonul Aradului” este evenimentul arădean dedicat tuturor iubitorilor de sport, cu vârsta de cel puțin 14 ani, iar anul acesta se se va desfășura în data de 1 noiembrie.

  „Duatlonul” este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad, având ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad și Parcul Natural Lunca Mureșului și cuprinde două probe, care se pot parcurge fie individual (feminin și masculin), fie în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare și una pentru ciclism)

  Înscrierile se pot realiza în perioada 13 septembrie – 29 octombrie 2014, pe site-ul experientamultisport.ro , unde se găsesc mai multe detalii cu privire la acest eveniment.

  – Proba necompetițională – cursa populară, numită Duatlonul Verde are 4 km alergare și 6,5 km ciclism și este o cursă foarte abordabilă de către oricine, chiar și cu o minimă pregătire;

  – Proba competițională intitulată Duatlonul Lunca Mureșului – 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare;

  Premii se vor acorda la individual feminin, masculin și ştafetă pentru cursa competițională ”Duatlon Lunca Mureșului”.

  Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete „Ceala” marcat în teren de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului iar ruta de alergare este de asemenea configurată pe un traseu din zonă.

  Ciclism 2013

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.