joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au început demolările pe strada Mărului! Zona va fi transformată, cândva, în spațiu de agrement

  După multe „bătălii” date împotriva celor de pe strada Mărului, într-un final, demolarea caselor de acolo a început. Vorbim despre familii care s-au instalat ilegal acolo și care trăiesc în zonă de ani de zile. Aceștia au primit somații la începutul anului prin care erau rugați să elibereze spațiile în care locuiesc și, doritorii, puteau să depună dosare la Direcția de Asistență Socială pentru a fi ajutați. Astfel, una dintre cele mai infecte zone din Arad urmează să fie transformată în spațiu de agrement, sau cel puțin asta declară Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

  „Așa cum am anunțat din timp, în zona Mărului sunt construcții ilegale pe terenul municipalității, adică al arădenilor și, după cum spuneam, nenegociabil, acestea trebuie să dispară de aici. Această zonă trebuie să revină arădenilor și va fi chiar o zonă de agrement. Primele șapte locuințe de pe stradă sunt deja puse la pământ, sunt locuințe a celor care au înțeles cum stau lucrurile și le-au eliberat din timp. În perioada următoare vom continua acțiunea. Sper ca oamenii să fie înțelegători și să părăsească zona ocupată ilegal și de bunăvoie. Pe partea socială ne păstrăm, așa cum am anunțat, disponibilitatea pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, în cadrul legal existent. Repet, este nenegociabil, zona se eliberează și va fi redată arădenilor pentru a fi într-un final zonă de agrement”, declară Călin Bibarț.

  Citește și:

  •  Se demolează „ghetoul” din zona străzii Mărului! Primăria emite somații

  •  Desemnăm oficial „Mărului” cea mai infectă zonă a Aradului! Șase instituții publice se zbat să pună la cale un plan de acțiune

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.