Au fost două zile pline de fashion la Arad | Foto

  de Raluca Medeleanu | 19 decembrie 2018, 9:59 AM | Monden

  0

  Cea de-a doua ediție a târgului de fashion „Hello Style” a adus laolaltă iubitorii de frumos în impozantul Palat Bohuș, timp de două zile pline. În 14 și 15 decembrie, arădenii au putut asista atât la prezentări de modă cât și la parte de vânzări, putând cumpăra și direct la prețul de producător creații vestimentare și accesorii semnate de Chic by Vali Cioban, Arina Varga, Cossete, Atelier Jamais și You Boutique. În plus, târgul a avut și o secțiune de haine outlet.

  Organizatorii au desfășurat și o tombolă în urma căreia s-au câștigat sepci, seturi de birou, cafea și un termos (de la Mokador), vouchere de discount la magazinul de îmbrăcăminte Cosette, sticle de vin de la cramele Miniș, cercei cu Swarowski de la You Boutique, două bilete pentru Revelionul organizat la Expo Arad și echipamente sportive de la Gym for You.

  Bogdana Țeglaș, organizatoarea principală a Hello Style, ne-a declarat că își dorește ca târgul să devină o tradiție în Arad prin care arădenii să descopere creatorii de modă și accesorii din propriul oraș, următoarea ediție fiind programată în primăvară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.