sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au donat sânge! Angajații din Penitenciarul Arad au răspuns celor în nevoie

  de Special Arad | 5 octombrie 2021, 2:26 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Pentru a fi mai aproape de persoanele aflate în suferință și care au nevoie stringentă de sânge, Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad în colaborare cu Penitenciarul Arad au organizat o colectă mobilă de donare de sânge.
  Astfel, în data de 05.10.2021, la sediul Penitenciarului Arad într-un spațiu corespunzător amenajat, angajați ai penitenciarului, care prin natura atribuțiilor de serviciu nu pot părăsi locul de muncă au donat sânge.
  Pe această cale conducerea penitenciarului mulțumește atât Centrului de Transfuzii pentru disponibilitatea manifestată cât și angajaților pentru gestul omenos de care au dat dovadă.
  Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe domnul Ionel IOVESCU, tel: 0257 212661, fax 0257 280584, tel. Mobil: 0726 289 692, e-mail: [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.