vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Attila Broșovszky: „UTA nu riscă nimic în speța transferului lui Roger”

  de Lucian Dănilă | 16 februarie 2023, 8:31 PM | Sport

  1

  Managerul clubului UTA, Attila Broșovszky, s-a prezentat astăzi la conferința de presă săptămânală la care obișnuiește să vină antrenorul echipei și câte un jucător.

  El a dorit să facă precizări în ceea ce privește situația lui Philip Otele, dar și în speța transferului fotbalistului brazilian Roger Junio, cel care a revenit după exact un an la Arad după ce a evoluat din februarie anul trecut la CFR Cluj.

  Roger este la ora actuală jucător cu acte în regulă al clubului UTA, Federația a trimis toate actele că este jucător legitimat la UTA, are drept de joc, iar sâmbătă dacă antrenorul consideră, va fi în lot. Este o speță foarte simplă din moment ce Federația a dat undă verde ca el să fie legitimat la noi. Nu suntem expuși la aceste acuzații pentru că girantul acestui drept de joc este chiar forul internațional FIFA. Din moment ce FIFA și-a dat acordul iar Federația l-a dat ca având drept de joc pentru UTA, noi nu avem niciun risc“, spune Broșovszky.

  Antrenorul echipei arădene, Gyuszi Balint, a confirmat faptul că Roger va face parte din lotul pe care UTA îl deplasează mâine la Sibiu și ar putea redebuta la meciul cu Hermannstadt.

  Roger este un jucător important la nivelul primei ligi, mă bucur tare mult că am reușit să-l legitimăm. A venit cu energia de care aveam nevoie, este un jucător care a demonstrat ce simte pentru echipa asta. Faptul că poate evolua pe mai multe poziții este un avantaj. Clar a crescut concurența la nivelul wingerilor, chiar dacă Postolachi improvizat a avut evoluții bune sau foarte bune și cu realizări. Concurența nu poate decât să ne bucure“ a declarat Balint.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.