Întâlnire de suflet! Antrenorul emerit Constantin Wünsch a rememorat clipele de glorie ale baschetului arădean, alături de 11 dintre fostele sale jucătoare

  de Dan Lazăr | 27 September 2021, 7:38 AM | Povești despre oameni | Sport

  1

  „S-a plâns și s-a râs mult la această întâlnire de suflet” a fost concluzia trasă după întâlnirea dintre profesorul Constantin Wünsch – artizanul atâtor succese ale baschetului feminin arădean – și 11 dintre fostele sale eleve, reprezentante ale patru genarații, care au cucerit nu mai puțin de 10 titluri naționale pentru CSȘ Arad.

  Carina Lațco, Irma Iambor (generația 1971), Ana Burusz (1972), Carmen Nastor, Laura Levay, Monica Poenar, Emese Lehoczki, Alina Gîlea (1973), Melinda Metzger, Monica Broșovszky-Boriga și Cristina Draica (1974) sunt fostele baschetbaliste care au pășit, sâmbătă, sub panoul de baschet, pentru un 4×4, care s-a încheiat la egalitate, scor 20-20. De remarcat că șase dintre numele amintite mai sus au făcut parte din lotul echipei care a adus, în 1994, primul titlu pentru BC Arad.

  După joc, s-au rememorat amintiri, mai ales din perioada de selecție, s-au făcut cadouri – profesorul Wünsch primind din partea elevolor sale un tricou cu poze ale echipelor de junioare – și nu a lipsit nici un tort, ornat cu motive baschetbalistice.

  Participanții au ținut și un moment de reculegere în amintirea a două foste jucătoare, Delia Marc (generația 1971) și Brigitte Kiss (1973), și a doi tehnicieni, Traian Constantinescu și Emerich Davidhazy, care au contribuit la cariera baschetbalistelor prezente la întâlnirea care se vrea a fi repetată măcar anual.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pop family /Felicitări! Prieten drag de o viață!! Aprecieri “fetelor”celor ce au înțeles ce înseamnă performanța!!

   phm family /Felicitări! Prieten drag de o viață!! Aprecieri “fetelor”celor ce au înțeles ce înseamnă performanța!!
   Să fiți iubiți și ocrotiți!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.