luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Timpi de așteptare de peste patru ore pentru camioanele care trec prin Vama Nădlac II

  de Special Arad | 16 aprilie 2018, 10:38 AM | Știri Arad

  0

  O coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri s-a format, luni dimineaţa, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, la ieşirea din ţară, astfel că şoferii aşteaptă până la patru ore pentru a li se verifica documentele.
  Potrivit aplicaţiei Poliţiei de Frontieră care monitorizează traficul la graniţă, timpii de aşteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, a crescut, luni dimineaţa, la 220 de minute, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane. Astfel, o coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri s-a format la ieşirea din ţară.

  Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, se lucrează la capacitate maximă, fiind deschise cinci artere pe sensul de ieşire pentru camioane.Şi la vama Vărşand, tot din judeţul Arad, camioanele aşteptă 60 de minute pentru a ieşi din ţară, fiind deschise două artere pe sensul de ieşire din ţară iar la vama Petea, din judeţul Satu Mare, timpii de aşteptare au crescut la 120 de minute.

  În fiecare început de săptămână cresc timpii de aşteptare la punctele de trecere a frontierei din vestul ţării pentru că în zilele nelucrătoare circulaţia tututor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul maghiar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.