luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de ceață densă în zone din județele Arad, Timiș și Bihor

  de Special Arad | 18 noiembrie 2020, 8:29 AM | Regional | Știri Arad

  0

  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Românei informează că în această dimineață nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu traficul întrerupt ca urmare a vreunui eveniment rutier, însă că pe anumite drumuri din țară, dintre care și de pe raza județului Arad, se circulă în condiții dificile, din cauza ceții.

  Se circulă în condiții de ceață densă pe mai multe drumuri importante din țară. Fenomenul este prezent pe artere din județe precum Arad, Timiș, Bihor, IalomițaCălărașiBrăilaConstanțaBistrița-NăsăudSatu Mare și altele.

  Din acest motiv, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu efectueze manevre periculoase la volan, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite.

  Pe de altă parte, Infotrafic amintește că pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 33 și 36+100 de metri (localitatea Fundulea, județul Călărași), traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.