Atenţie, șoferi! Circulaţie deviată între Aluniş şi Frumuşeni

  de Special Arad | 5 iunie 2019, 3:42 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Google Maps)

  Consiliul Judeţean Arad informează participanţii la trafic că în zilele de 7 , 8 şi 9 iunie 2019 se vor executa lucrări la podeţul dintre localităţile Aluniş şi Frumuşeni.

  În vederea evitării blocajelor cauzate de autovehiculele de mare tonaj traficul de pe acest drum va fi deviat pe drumul agricol de ocolire prin localitatea Frumuşeni.

  Semnalizarea tronsonului în lucru va fi efectuată de către constructor, cu ajutorul piloţilor de circulaţie şi cu indicatoare de circulaţie specifice amplasate la capetele acestui tronson.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.