luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție, șoferi! Mai multe tronsoane de șosea din vestul țării, inclusiv din Arad, distruse de ploi

  de - | 2 iunie 2021, 8:42 AM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  0

  foto: pressalert.ro

  Circulația este îngreunată marți dimineața pe mai multe porțiuni de drumuri naționale. Din cauza ploilor, drumurile au cedat, iar pe DN57 B Oravița – Anina un zid de sprijin s-a prăbușit.

  Centrul Infotrafic din cadrul IGPR informează că pe DN 76, în localitatea Drăgănești, județul Bihor, la kilometrul 117+122, se circulă alternativ, pe un singur fir, dirijat de piloți cu o restricție de 30 de km/h, unde din cauza ploilor abundente a cedat corpul drumului.

  Tot pe DN 76, în localitatea Vărfurile, județul Arad, la kilometrii 67+100- 67+900, se circulă alternativ, pe un singur fir, dirijat de piloți cu o restricție de 40 de km/h, unde a cedat corpul drumului.

  De asemenea, pe DN57 B Oravița – Anina, în județul Caraș Severin, între kilometrii 8+660 – 9+980, circulația se desfășoară îngreunat pe jumătate din cale, din cauza prăbușirii zidului de sprijin și a cedării acostamentului. La kilometrul 8+660, din cauza ploilor și a infiltrării apei, pe o porțiune de 20 de metri corpul drumului a cedat.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.