joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție, e-mailuri false în numele ANAF!

  de Special Arad | 28 iunie 2022, 8:22 AM | Administraţie | Știri Arad | Topic special

  0

  ANAF atenționează contribuabilii cu privire la e-mailuri false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt înștiințați că au plăți fiscale restante.

  „Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste e-mailuri, iar dacă au fost deschise să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut”, anunță Agenția Națională de Administrare Fiscală într-un comunicat.

  Vă puteți da seama că e-mailul este fals dacă verificați adresa online a expeditorului, care sună dubios din prima în cazul de față. După cum se vede în imaginea de mai sus, expeditorul a fost [email protected], chiar dacă s-a „deghizat” în „Agenția Națională de Administrare Fiscală”. Un e-mail oficial de la ANAF ar avea adresa e-mail cu terminația @anaf.ro, dar Agenția Națională de Administrare Fiscală nu solicită în acest fel plata „facturilor”.

  email anaf fals

  Cel mai sigur este să nu dați curs unor astfel de solicitări de plăți și tranzacții de niciun fel, dacă nu sunteți convinși că este vorba de o înștiințare oficială și autorizată de la o instituție financiară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.