Atelier de fotografie pentru copii, în Parcul Copiilor

  de Special Arad | 20 iulie 2019, 5:01 PM | Cultură | Educaţie

  0

  Asociația Foto Club Arad, Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” și Consiliul Județean Arad prezintă, în cadrul proiectului „Biblioteca Estivală”, atelierul de fotografii pentru copiii de +/– 7 ani, pe data de 23 iulie, începând cu ora 17, în Parcul Copiilor.

  „Copiii dumneavoastră pot învăța mai multe lucruri despre istoria fotografiei, informații tehnice legate de arta fotografică și utilizarea aparatului foto”, spune Mircea Octavian Boran Art. AAFR, preşedintele Asociaţiei Foto Club Arad.

  De precizat este că cei mici trebuie să se prezinte, firește, alături de unul dintre părinți măcar, cu propriile lor aparate foto.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.