ASUS pregăteşte o nouă gamă de tablete Android: ZenPad

  de Special Arad | 16 mai 2015, 5:41 PM | IT

  0

  Unul dintre cei mai mari şi mai cunoscuţi producători de tablete, ASUS s-a confruntat cu un trimestru slab în cursul căruia a înregistrat vânzări mai mici cu 30 de procente, a pierdut un loc în Top 5 şi s-a văzut aproape ajunsă din urmă de LG, scrie Go4it. Se pare că taiwanezii vor încerca să rectifice această problemă prin lansarea unei noi game de tablete Android, acesta urmând să atace tot segmentele inferioare şi intermediare în care compania are mai mult succes.

  În acest moment, oferta de tablete ASUS include atât de multe game încât este cam greu să nu le încurci. Oferta de produse Android cuprinde modelele MeMO Pad standard, modelele FonePad cu conectivitate de date şi telefonie şi  modelele Transformer Pad cu tastatură detaşabilă, iar dacă ne uităm şi la produsele Windows, găsim în plus VivoTab şi Transformer Book.  Compania nu pare însă prea deranjată de această problemă şi intenţionează să lanseze o nouă gamă numită ZenPad, care preia un sufix pe care compania l-a folosit până acum pentru telefoanele din gama Zenfone.

  Urmând să fie disponibil atât în versiuni Wi-Fi cât şi 3G, primul membru al gamei ZenPad va oferi un ecran IPS cu o diagonală de 7” şi o neimpresionantă rezoluţie de 1024 x 600 pixeli. Un model în mod vădit destinat gamei inferioare, tableta va folosi un procesor quad-core Intel Atom X3 şi va mai oferi 1 GB de memorie RAM şi 8 sau 16 GB de memorie internă extensibilă.

  Citește continuarea pe Go4it

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.