marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Asemănare izbitoare între Hitler şi Putin: amândoi au urmat aceiaşi paşi să ajungă la putere

  de Special Arad | 4 septembrie 2014, 10:04 PM | Internaţional

  1

  Jurnaliştii de la Slovoidilo.ua, un site ucrainean de ştiri, au făcut o comparaţie între Vladimir Putin şi Adolf Hitler. Potrivit comparaţiei, cei doi lideri au urmat aproximativ aceiaşi pasi pe scara ierarhică a celor două ţări, la distanţă de peste 75 de ani unul de altul, transmite Adevărul prin UNIMEDIA.

  Autorii graficului care îi înfăţişează pe Putin şi Hitler, au studiat evenimentele şi au analizat cele două cazuri, cel din prima jumătate a secolului XX – ascensiunea lui Hitler, şi cel din zilele noastre – cum a ajuns Putin la putere. „Să fim sinceri – exactitatea analogiei este izbitoare”, au scris aceştia.

  Click pe imagine (sau aici) pentru a mări

  orig

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda, dar hitler a acționat într-un context socio-politic iar putin – deși a urcat asemănător pe treptele de aur ale puterii(care duc sigur spre EȘAFOD) – a prins alt context. Ideea care se desprinde din acest profil suprapus este că și sfârșitul său va fi asemănător lui A.H. Istoriile lumii se repetă.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.