vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arunca moloz ca la el acasă! A primit amendă de 1000 lei

  de Special Arad | 19 iunie 2017, 10:39 AM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Cantități impresionante de moloz a descărcat un arădean în dimineața zilei de 17 iunie 2017, la capătul străzii Steagului, din cartierul Sânicolaul Mic. Nu mică i-a fost mirarea lui P.N. în momentul în care și-a dat seama că a fost surprins de polițiștii locali ai Serviciului Ordine și Liniște Publică, aflați în patrulare prin zonă, tocmi pe când descărca molozul dintr-un camion marca Iveco. Pentru că a încălcat prevederile Legii 211/2011(* republicată*), privind regimul deșeurilor, P.N. a fost sancționat contravențional cu o amendă însumând 1.000 de lei.

  Poliția Locală Arad  lansează un nou apel către toți cetățenii municipiului, atrăgându-le atenția asupra consecințelor nerespectării prevederilor legale privind regimul deșeurilor. Totodată, cetățenii care sunt martori ai unor astfel de încălcări ale legii, sunt rugați să le sesizeze la numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale Arad: 0257-939 (apel gratuit).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. sa intelg ca 1 mie de lei costa vreo 10 tone de moloz cat intra in trekker ul ala!???ar fii bine ca primaria din arad sa stabilieasca un loc unde sa poti depozita molozoul contra cost gen 200 sau 300 de lei daca nu creezi conditii te lupti cu morile de vant nu sunt politisti pe cat moloz exista cineva trebuie sa gaseasca o solutie un sistem situatia trebuie rezolvata doar asa vom incepe sa functionam civilizat!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.