Artistă chineză, agresată sexual în timpul unui spectacol

  de Special Arad | 19 April 2014, 3:11 PM | Internaţional

  0

  Yan Yinhong a fost atacată de doi bărbaţi în timpul spectacolului său ce avea ca scop chiar atragerea atenţiei asupra agresiunilor sexuale îndreptate împotriva femeilor.

  După cum relatează cei de la NY Times, abuzul s-a desfăşurat pe toată durata spectacolului, artista chineză Yan Yinhong fiind sărutată cu forţa, apoi doborâtă la pământ şi pipăită pe întreg corpul.

  În tot acest timp, audienţa nu a făcut niciun gest pentru a o ajuta, ba chiar s-a înghesuit să filmeze incidentul cu ajutorul telefoanelor mobile.

  Cu toate acestea, Yan Yinhong nu a depus nicio plângere la Poliţie.

  Cum aş putea să reclam aşa ceva aici? Pentru mine, neimplicarea oamenilor din public mi-a arătat josnicia societăţii noastre… Societatea noastră este josnică”, a spus artista în timpul unui interviu telefonic.

  Criticul de artp Cheng Meixin susţine că cei doi agresori ar avea probleme psihice.

  sursa: apropo.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.