Armata iraniană confirmă că a doborât avionul ucrainean

  de - | 11 ianuarie 2020, 9:23 AM | Internaţional

  0

  Armata iraniană confirmă că a doborât avionul ucrainean, cu 176 de persoane la bord, informează europafm.ro.

  Informația este confirmată de la Teheran printr-un comunicat de presă. Documentul precizează că este vorba de o eroare umană.

  De asemenea, Armata anunță că cei responsabili pentru prăbușirea aeronavei vor fi trași la răspundere.

  „O zi tristă. Concluziile preliminare ale anchetei interne a forțelor armate: eroarea umană la momentul crizei generate de aventurismul SUA a dus la dezastru. Profundele noastre regrete, scuze și condoleanțe merg către poporul nostru, către familiile tuturor victimelor și către toate celelalte popoare afectate”, scrie Javad Zarif, ministrul de externe al Iranului, într-un mesaj pe Twitter.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.