vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Argint la ping-pong! Dodean a adus singurul punct în finala cu Germania. Arădeanca și-a anunțat retragerea de la națională

  de Dan Lazăr | 3 octombrie 2021, 5:17 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Daniela Dodean Monteiro a declarat, duminică, după ce echipa României a fost învinsă de Germania în finala Campionatului European de tenis de masă, că se mândreşte cu argintul, dar rezultatul este unul dureros, mai ales deoarece ea este nevoită să se retragă din naţională.

  „Este foarte dureros, ne aşteptam la mai mult. Din păcate nu am reuşit să aducem. Ne mândrim cu argintul. După primul meci lumea s-a descurajat, antrenorul nostru s-a descurajat. Eliza a intrat descurajată. Au fost nişte greşeli care ar fi bine să nu se repete. Sunt cu lacrimi în ochi pentru că a fost ultima competiţie a mea pentru România. E dureros, e greu. Această retragere este puţin forţată, nu este voinţa mea, dar din motive că am o fetiţă şi care nu-mi dă voie să fac programul pe care domnul antrenor îl vrea sunt forţată să mă retrag. Am decis să pun copilul pe primul plan. Sportul cere disciplină, cere prezenţă în cantonamente. E prea greu pentru copil”, a spus Dodean Monteiro la Look Sport+.

  România, care era deţinătoarea precedentelor două trofee continentale, a fost învinsă de Germania în finală, scor 3-1.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.