luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu la o pensiune în localitatea Lalașinț. Au ars acoperișul și mansarda pensiunii pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați

  de Special Arad | 14 aprilie 2023, 6:09 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  ISU anunță că pompierii intervin la un incendiu izbucnit la o pensiune din localitatea Lalașinț.

  Intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și din cadrul Secției Bârzava: cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi și un echipaj SMURD, încadrate cu 16 subofițeri.

  Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.

  Nu sunt înregistrate victime.

  Intervenția este în dinamică. Incendiul este localizat. Se acționează pentru stingere.

  pensiune

  UPDATE – Pagube semnificative la pensiune

  COMUNICAT ISU. În această după-amiază, în jurul orei 17:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o pensiune cu regim de înălțime P+M, din localitatea Lalașinț.

  Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și al Secției Bârzava cu: trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi și un echipaj SMURD, încadrate cu 16 subofițeri.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la întreaga construcție.

  Intervenția promptă a pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, însă pagubele materiale sunt semnificative.
  Astfel, în urma incendiului.
  A fost salvat parterul pensiunii și bunurile din interior.

  Din fericire, nu au fost înregistrate victime. La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul pensiunii nu se afla nicio persoană.

  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric. În speță, un cablu cu defecțiuni a condus la izbucnirea incendiului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.