Aradul va găzdui turneul play-off al Diviziei A2 de volei masculin. ProVolei a câștigat licitația

  de Dan Lazăr | 26 februarie 2020, 7:47 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Între 13-15 martie la Arad se vor acorda două din cele patru „bilete” pentru turneul de promovare în elita voleiului masculin românesc.

  Profesorul Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad, ne-a informat că: „Am câștigat licitația organizată de Federația Română de Volei, astfel că avem șansa să jucăm pe propriul teren turneul play-off al Diviziei A2 Vest. 500 de euro a fost suma licitată de clubul nostru”.

  Alături de ProVolei Arad vor mai fi prezente grupările: CSM Suceava, CSU Brașov și Știința Bacău (2-0 la general cu LAPI Dej, în primul tur al play-off-ului).

  Sala Polivalentă fiind ocupată cu alte evenimente (ne)sportive, turneul de la mijlocul lunii lui Mărțișor va avea loc la sala de sport a Șc. Gim. „Aron Cotruș” (Gen. 13), din cartierul Grădiște.

  „Obiectivul nostru este de a ne califica la turneul de promovare. Îi așteptăm pe iubitorii de sport din Arad alături de noi”, a completat prof. Radu Sabău.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.