joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul va găzdui turneul play-off al Diviziei A2 de volei masculin. ProVolei a câștigat licitația

  de Dan Lazăr | 26 februarie 2020, 7:47 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Între 13-15 martie la Arad se vor acorda două din cele patru „bilete” pentru turneul de promovare în elita voleiului masculin românesc.

  Profesorul Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad, ne-a informat că: „Am câștigat licitația organizată de Federația Română de Volei, astfel că avem șansa să jucăm pe propriul teren turneul play-off al Diviziei A2 Vest. 500 de euro a fost suma licitată de clubul nostru”.

  Alături de ProVolei Arad vor mai fi prezente grupările: CSM Suceava, CSU Brașov și Știința Bacău (2-0 la general cu LAPI Dej, în primul tur al play-off-ului).

  Sala Polivalentă fiind ocupată cu alte evenimente (ne)sportive, turneul de la mijlocul lunii lui Mărțișor va avea loc la sala de sport a Șc. Gim. „Aron Cotruș” (Gen. 13), din cartierul Grădiște.

  „Obiectivul nostru este de a ne califica la turneul de promovare. Îi așteptăm pe iubitorii de sport din Arad alături de noi”, a completat prof. Radu Sabău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.