Update Aradul, sub ape! În Micălaca avem două șanse: cu vaporul sau pe calea aerului

  de Lucian Dănilă | 5 iunie 2019, 2:46 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  (foto: Vocea Strazii Arad Romania)

  Am mai pescuit, la figurat, o fotografie de pe Facebook. Pasajul de pe strada Voinicilor este plin de apă. Unele mașini au rămas sub pasaj și au trebuit împinse, iar în acest moment arădenii au două șanse să treacă pe acolo: cu vaporul sau pe calea aerului.

  Deci, dacă noi am pescuit la figurat această fotografie, sub pasaj se poate pescui la propriu… Nu știm dacă se prinde ceva, dar poate au rămas ceva plăcuțe de înmatriculare.

  De asemenea, a fost inundat și sensul giratoriu de la ieșirea din Sânnicolaul Mic, cel care leagă Sânnicolaul de Aradul Nou și de cartierul Subcetate.

  Altfel, în zona Pasajului Micălaca, aproape de Maranata, se vede regenerarea urbană. Este „#orezarie”, vorba colegului Călin Andra…

  În zona blocurilor ANL de lângă Selgros, până și câinii și-au văzut afectat habitatul. Mai au și ei câte un petec de iarbă…

  Giratoiul este și el sub ape.

  UPDATE

   

  •  Compania de Apă intervine cu motopompe și vidanje la pasajul din Micălaca, la Gemi Center și la giratoriul din Subcetate | Foto

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Rușine ne rușine uite asa după 15 ani de domnie suntem falimentari și rămași în urma și asta datorat faptului ca nu știm sa votam.
   Votam în funcție de câte sarmale mâncăm în campania electorala iar după ne doare burta ca nu face nimeni nimic.
   Asa ca să nu ne mai plângem ca votaci știu de ce ii doare burta tot la 4 ani.

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. toată zona 300 si subcetate stiu de la un arhitect batran..care acume ste pensionar…a fost si ramane o zona inundabilă!!!! acolo cand plouă si stai sa vezi cand va creste muresfl apa iese pe sub pământ acolo este o zona mai joasă decât araduladică orașul..doar ca nimeni nu a tinut cont…si sa construit in draci pt a se vace bani pe dezvoltatori nu ia interesat….si o sa vedeti in ani ce vin cu schimbările climatologice ca este doar inceputul..in zona respectivă! ar fi ok sa faceti un reportaj mai amplu ..despre zona 300 si subcetate cu arhitecti mai batrani….totul este ok…..acolo in zonă…..până nu va mai fi ok…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.