Compania de Apă intervine cu motopompe și vidanje la pasajul din Micălaca, la Gemi Center și la giratoriul din Subcetate | Foto

  de Special Arad | 5 iunie 2019, 4:57 PM | Știri Arad

  0

  Echipele Companiei de Apă Arad au intervenit în această după masă pentru a îndepărta apa acumulată pe carosabil în urma precipitațiilor abundente. Din cauza cantităților mari de precipitații în timp scurt, în mai multe zone din oraș, canalizarea a făcut cu greu față.

  S-a intervenit cu motopompe și vidanje în municipiu: pasaj strada Voinicilor, zona 300 – centrul comercial Gemi Center, zona sensului giratoriu Subcetate. Echipele de intervenție sunt în continuare mobilizate pentru a răspunde în cazul solicitărilor sosite la Dispeceratul canal al Companiei. Județul Arad este în continuare sub avertizare cod galben de averse și ploi torențiale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.