sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul şi Bihorul sunt ultimele judeţe din ţară aflate în scenariul roşu al pandemiei de Covid-19

  de Special Arad | 28 noiembrie 2021, 6:10 PM | Știri Arad

  1

  Aradul şi Bihorul sunt ultimele judeţe din ţară aflate încă în scenariul roşu al pandemiei de Covid-19 după ce, la nivel naţional, numărul cazurilor a început să cunoască o pantă descendentă.

  Potrivit unor date oficiale citate de Digi 24, rata incidenţei în judeţul Bihor este 3,01 la mia de locuitori iar în Arad de 3,39 la mia de locuitori.

  Conform statisticilor oficiale, în ultimele 24 de ore la nivel naţional au fost identificate 1.377 de cazuri noi de persoane infectate ceea ce ridică la 1.776.949 numărul îmbolnăvirilor de începutul pandemiei.

  Dintre acestea, în 10.277 de cazuri este vorba de pacienţi reinfectaţi care au fost testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile de la precedenta infectare.

  Din cele 1.377 de infectări noi descoperite în ultima zi, în 19 cazuri este vorba de pacienţi care au contactat din nou virusul.

   

  Citeşte şi: Mai puține decese de Covid, dar o ușoară creștere a numărului de spitalizați, la Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.