News AlertAradul și alte șapte județe, sub avertizare de Cod Galben. Meteorologii anunță descărcări electrice, grindină și averse cu caracter torențial

  de Special Arad | 7 iunie 2020, 1:07 PM | Regional | Știri Arad

  0

  Opt județe din zona de nord-vest a țării, printre care și județul Arad, se vor afla duminică, între orele 13:00 și 21:00, sub avertizare de Cod Galben.

  Astfel meteorologii avertizează că, în intervalul menționat, în nord-vestul țării și în zona Munților Apuseni, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25 – 30 l/mp și izolat 40 l/mp.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.