marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul Civic a dotat cabinetele medicale și centrele de permanență cu viziere și geamuri de protecție

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 10:09 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Asemenea multor asociații arădene, și Aradul Civic se implică în aceste vremuri tulburi în diferite acțiuni pentru a veni în sprijinul arădenilor. Una dintre acțiunile demarate de aceștia este numită „Scut pentru medicii de familie”, prin care au fost donate viziere și geamuri de protecție în cabinetele medicilor de familie, cât și în centrele de permanență din oraș.

  „Medicii de familie doresc să mulțumească Asociației Aradul Civic pentru ajutorul concret acordat în aceste momente, prin acțiunea de voluntariat Scut pentru medicii de familie, în cadrul căreia au fost confecționate și donate viziere și geamuri de protecție pentru centrele de permanență și cabinetele de medicina de familie. Mulțumim încă o data Aradului Civic și amintim că orice ajutor este important pentru pacienții noștri și pentru populația Aradului”, spun reprezentanții Societății pentru Medicină de Familie Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.