Aradul arenelor închise! Fotbalist, fost campion național, dat afară de pe arena Gloria. „Pe celălalt l-a lăsat directorul…”

  de Lucian Dănilă | 9 februarie 2018, 3:43 PM | Sport | Topic special

  2

  Am scris de multe ori despre situația arenelor din Arad, una care nu cadrează deloc cu secolul 21 nici din punct de vedere al infrastructurii și nici în ceea ce privește modul în care sunt date în folosință.

  Stadionul UTA-Francisc Neumann se tot construiește și nu se mai termină. Poate în anul 2020, fiind an electoral. Arena Motorul a fost renovată doar la stadiul de tribune, gazonul lipsind cu desăvârșire deși a trecut un an de când UTA nu mai evoluează nici acolo. Astfel, principalul brand al Aradului, UTA, joacă în exil, la Șiria…

  Acum ne-a atras atenția o postare pe facebook a lui Florin Deznan, tatăl unui copil de 14 ani, campion național împreună cu grupa de copii a clubului Atletico în 2015, după o finală împotriva celor de la Academia Hagi câștigată la lovituri de departajare.

  Deci, vorbim aici despre viitorul fotbalului arădean, copilul fiind legitimat la UTA unde este pregătit de Dinu Donca, vorbim despre posibilitatea ca un copil să practice sportul în Arad într-o perioadă în care tot mai puțini copii aleg să-și sacrifice copilăria pentru un sport, vorbim despre cum sunt tratați copiii Aradului pe bazele sportive din acest oraș… Și ne întoarcem în comunism, auzind replici de genul: „pe celălalt l-a lăsat directorul…”

  Dar să vedem mai jos ce scrie Florin Deznan pe contul său de Facebook:

  „Astazi (n.r. ieri), copilul meu cel mic, ce are program de alergare lasat de antrenorul de la UTA, a mers la Stadionul Gloria din Arad sa-si faca alergarea dar a fost scos afara de omul de ordine pe motiv ca intre orele 14:00-19:00 e program strict pentru cluburile sportive. Pentru ca impreuna cu copilul a fost si mama lui, aceasta a incercat sa-i explice omului ca acest copil este legitimat la UTA deci apartine de un club sportiv si are un program de alergare impus de antrenor, dar nu a avut nicio sansa sa-l induplece sa-l lase pe copil sa-si faca programul de antrenament.

  Afara ploua si pe pista era o singura fata care alerga. Cand omul a fost intrebat de ce aceea fata poate alerga iar copilul nostru nu are voie, acesta i-a raspuns ca pe aceea fata o lasa directorul.

  Si mai aveti pretentii la performanta sportiva in tara asta” (Florin Deznan).

  În astfel de condiții, copiii noștri nu au nicio șansă. Astfel de practici îi pot face pe mulți dintre copii să renunțe pentru că nu au unde, și nu au cu cine…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Orașul lui Tutankhamon Gogu nu are nevoie de sport ci doar de păcălici care să își cheltuiască banii în Kakafland. Stadionul UTA nu va fi gata la timp (cu mai este timp ca să fie gata în termen la stadiul în care se afla), și de vina nu va fi gogu ci oamenii care sunt răi. Și bineînțeles PSD-ul. Fac iu Gogule!

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Tot vad luari de atitudine la misto …chiar nu are nimeni curaj sa se ia de falca nu prin articole prin lege primarul poate fii tras la raspundere prin multe feluri oricum e aberant ce se intimpla nici pe vremea lui iliescu nu se intimplau asa aberatii falca a uitat ca a fost si el sarac odata om simplu…vedeti de ce nu e bine sa ajunga un sarac la putere…ramane sarac cu duhul chiar daca devine bogat material!!!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.