luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii vor participa la „Cel mai mare experiment de contact vizual” creat de australieni

  de Raluca Medeleanu | 24 septembrie 2015, 12:26 PM | Știri Arad

  0

  Evenimentul “The World’s Biggest Eye Contact Experiment” este un experiment de origine australiană, devenit celebru pe plan mondial, el desfășurându-se în orașe de peste tot din lume. Data de 15 octombrie este cea destinată orașului nostru pentru a face parte din această mișcare și este găzduită de Asociația Culturală Destin. Locația exactă încă nu a fost stabilită, dar va fi comunicată de către organizatori în cel mai scurt timp.

  Dar despre ce este vorba?

  Experimentul constă în împărtășirea unui minut de contact vizual cu un necunoscut din jur pentru reconstruirea conectivitatii umane in Arad. 

  Pe pagina evenimentului de pe Facebook, unde s-au înscris deja peste 100 de arădeni, Asociația Culturală Destin oferă mai multe detalii despre modul de desfășurare a acestui experiment social:


  „Ideea este simplă,

  1. Vom avea pancarte mari în engleză și română care vor spune : „Unde este conexiunea umană? Împărtășește un minut de contact vizual pentru a afla… “;

  2. Apoi vom lua un loc pe cuverturi, cu câte 2 perinițe fiecare, sau la o măsuță cu scaune și vom invita membrii din public să ia un loc și să împărtășim un moment de contact vizual împreună;

  3. Ne bucurăm împreună de experiență și încărcăm clipurile pe site-ul „The Liberators International/Perth Australia” pentru a fi incluse în editarea finală ce va include clipurile din toate celelalte orașe.”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.