Arădenii sunt așteptați la un nou târg de adopție canină

  de Andrei Fuliaș | 26 iulie 2019, 10:08 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Sâmbătă,  27 iulie, între orele 10:00 și 13:00,  Gospodărirea Comunală SA, societatea care administrează Adăpostul Public din Arad, îi invită pe arădeni la cea de-a VIII-a ediție a târgului de adopție canină, eveniment ce va avea loc în Parcul Chinologic din cartierul Subcetate (lângă Activ Club), pe strada Infanteriei nr. 4.

  Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

  „Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri de la  Scoala dresaj canin NIKARAD, BIOMILL, ANIMAX, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel, și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopția câinilor, cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”, spune Tiberiu Ciul, directorul Gospodăririi Comunale Arad.

  Cei interesați în a adopta un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri, între orele 09:00 – 15:00, la Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.