Arădenii către Falcă cel timișorean: „Să te urmărească DNA!”

  de Special Arad | 31 martie 2017, 2:12 PM | Social Media

  1

  O nouă postare sponzorizată pe Facebook scoate în evidență, dacă mai era nevoie, cât de rupt este primarul Aradului de cei pe care ar trebui să-i administreze, să fie atent la nevoile lor, să le asigure condiții de viață decente, să fie, vorba vine, unul dintre ei.

  Postarea, preluată și de PNL Arad, ne anunță scurt și fără fasoane, cităm: „Mă puteți urmări în direct pe TVR Timișoara de la ora 18,30!”

  Atât și cu semn de exclamare!

  Omul, se pare, specialist perdant în comunicare și campanii, este de-a dreptul obraznic, anunțându-i pe arădeni că îl pot vedea doar virtual, nu și în carne și oase, dar nu la Arad, ci la Timișoara.

  N-a nimerit-o de data aceasta, primele comentarii dovedind din plin eroarea.

  Să te urmarească DNA este laitmotivul, dar există și altele, noi fiind siguri că dacă nu se va retrage postarea sau nu va fi schimbată, Domnul primar poate să înceapă să-și facă o colecție exclusivă cu recomandările arădenilor cu privire la cine să-l urmărească și unde.

  post1post2post3

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.