joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanca Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, demisionează din PSD

  de - | 6 iulie 2018, 6:49 PM | Politikos

  0

  Europarlamentarul Daciana Sârbu, soţia fostului premier Victor Ponta, a anunţat că, începând de luni, se desparte de PSD şi îşi continuă mandatul în Parlamentul European ca deputat independent, în grupul S&D, potrivit Digi24.

  „Am decis ca începând de luni, 9 iulie 2018, să mă despart de Partidul Social Democrat şi să-mi continui mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în Grupul S&D. Voi continua să lupt pentru aceleaşi cauze în care am crezut şi până acum – programe mai bune de sănătate, drepturi egale pentru consumatorii români, şanse mai mari pentru agricultorii români, mediu mai curat pentru toţi. Iar la încheierea acestui mandat voi continua să susţin aceste proiecte şi din afara politicii”, scrie Daciana Sârbu pe pagina sa de Facebook.

  Daciana Sârbu s-a născut la Arad și este fiica fostului lider PSD Ilie Sârbu. Este soţia lui Victor Ponta din .

  Din anul 2007 este în Parlamentul European, iniţial ca delegat al Parlamentului român, iar din 2009 ca europarlamentar PSD.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.