sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victor Ponta vine astăzi la Arad

  de Special Arad | 21 mai 2014, 6:49 PM | Știri Arad

  1

  Primul-ministru Victor Ponta va ajunge astăzi (joi) la Arad, însă doar pentru câteva ore. Acesta nu vine singur, odată cu el vor sosi și alți câțiva lideri ai PSD, precum soția acestuia, europarlamentarul Daciana Sârbu (Ponta), ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, sau Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației și actuală candidată la Parlamentul European.

  Vizita acestora la Arad vine, cel mai probabil, într-un context electoral,  dat fiind faptul că mai sunt doar câteva zile până la alegerile europarlamentare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Unde poposește ponta, nevasta și cei doi lachei? La sediul psd? În ce context se desfășoară contextul electoral, cel de câteva ore de ședere? Vânzătoul ăsta de țară, care înșeală și minte de când și-a plagiat lucrarea de licență încoace, care a acces în stratosfera de rahat a vieții politice încă de pe băncile scârțâitoare ale facultății, care a înțeles că e sănătos să fii nașul unui interlop de vâlcea pt bunul mers al ascensiunii sale politice – iată că s-a confirmat asta- care după ce a stat cuminte cu ai săi ochelari de miop studios la picioarele maestrului său bătrân, iliescu-san și a învățat tot ce a crezut că-l ajută pentru a urca treptele de aur ale îmbogățirii – l-a mușcat ca o viperă pe învățător după care a simțit că știe destul pt a se bate cu marinarul popey, puternic din spanacul țării, mâncând. Căruia, iată, a reușit să-i dea în gură și să ajungă al doilea om în stat, așa chior, plagiator, vânzător și trădător cum este. A dat mâna cu crin – s-a folosit și de ăsta după care l-a mușcat adânc și pe cel care l-a ajutat prin unirea cu al său partid să lovească puternic în vasul portocaliu. Ajuns pe penultima treaptă a puterii, ponta l-a călcat în picioare pe fragilul psihic crin, a dat mâna cu viitorii autonomi maghiari și a zâmbit promițător înspre cei care așteaptă cu dinamita pregătită spre roșia montană, gazele de șist și tot ce mai poate oferi țara asta mulsă de un sfert de secol. Deci vine ponta. Căutați-l și găsiți-l. Sau e prea târziu?!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.