Arad Fashion Days, un eveniment de top care a reunit nu mai puțin de 26 de designeri | Foto

  de Raluca Medeleanu | 25 noiembrie 2019, 12:42 AM | Monden | Știri Arad | Topic special

  0

  Au fost două zile pline care au dat șansa celor care iubesc moda să iasă din „cochilia” banalului, să poată îndrăzni să îmbrace toalete pe care, poate, nu le îmbracă și, gătiți la patru ace, să ia loc pe scaunele aranjate complet altfel în sala Filarmonicii de Stat Arad. Și-au desfătat privirile cu cele mai noi creații vestimentare, unele haute couture, altele prêt-à-porter, semnate de 26 de designeri locali și din țară.

  Vorbim de evenimentul de modă „Arad Fashion Days” care s-a desfășurat în acest weekend, timp de două seri, în orașul nostru și care a reușit să-i convingă pe foarte mulți dintre cei prezenți că într-adevăr există potențial în urbe pentru astfel de spectacole. Am discutat cu mai mulți oameni ai industriei modei, iar vorbele lor păreau să schițeze o idee comună: a fost un eveniment extrem de reușit, atât din punct de vedere al creațiilor prezentate, cât și al organizării.

  „Așa îl simt eu: un eveniment de top. Este o inițiativă care trebuie continuată pentru că oamenii iubesc frumosul și suntem mulți în țara asta care ne ocupăm de modă, cu bucuria pe care o aducem în sufletul celor care consumă moda. E foarte frumos și sper să devină Aradul capitala modei. Îmi doresc foarte mult să contribui la lucrul acesta”, ne-a spus designerul Eli Lăslean, cea cu a cărei colecție s-a încheiat ultima seară de Arad Fashion Days.

  Sunt foarte încântată de organizare, îmi place toată echipa care s-a ocupat de eveniment și cred că e un eveniment de care ar avea nevoie Aradul, să îl mai aducă la viață și, zic eu, să-i educe puțin pe oameni în sensul acesta estetic”, ne-a spus Diana Enciu, corespondent fashion al revistei Marie Claire și blogger la Fabulousmuses.

  „Atmosfera e foarte faină, nu mă așteptam să fie atât de multă lume și organizarea a fost impecabilă din toate punctele de vedere, atât aici în cadrul evenimentului cât și cu invitații. Cred că anul viitor ar trebui să-l facă pe trei zile, chiar am vorbit cu ei și au spus că vor să se extindă și să fie un eveniment de lungă durată. Așa că susțin evenimentul și chiar sunt foarte încântată că sunt aici”, ne-a spus Alina Tănasă, project manager la Fabulous PR&Events și blogger la Fabulousmuses.

  „Este un eveniment pe care Aradul îl aștepta. Publicul din Arad cred că a savurat ceea ce s-a întâmplat, a fost la un nivel bun, e un început care sperăm să crească de la ediție la ediție. Ne bucurăm că și în Arad se desfășoară un astfel de eveniment. Putem spune că Aradul, prin aces eveniment, a pus acum un picior pe harta modei în România, unde chiar avem ce arăta”, ne-a spus Gherasim Cozac, patronul magazinului CozacOne.

  În cea de-a doua seară a evenimentului au urcat pe catwalk manechine care au purtat cele mai noi creații semnate de 13 designeri, dintre care Cătălin Botezatu, George Hojbotă, Mirabel, Luminița Balazs, Kiki Dumitrescu, Dorotheea Ozsvar, Man’s Style Fashion, Alexandru Raicu, Nicole Pecican, Ilonca Bianca, Cosette, Optica Veszi și, nu în cele din urmă, Eli Lăslean.

  Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Păsărin, iar muzica a fost mixată de DJ Mike Cross. Gazdele la after party au fost: la Fragrance Party, Niche Scent care au prezentat o serie de parfumuri de nișă și artizanale, iar la Limited edition party a fost Optica Veszi cu o serie limitată de accesorii de lux, ochelari de soare unicat sau în ediție limitată. Organizatorii principali ai evenimentului sunt Ancuța Ciortea, Paul Micșa, Cristina Sabău, Lidia Georgiu, Benny Mark și Ghiță Marian, susținuți de Asociația Youth Team, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură și Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad. Arad Fashion Days s-a desfășurat sub patronajul FRDVA – Federația Română de Design și Accesorii Vestimentare.

  Citește și despre prima zi Arad Fashion Days:
  Arad Fashion Days, evenimentul monden de care Aradul avea nevoie | Foto

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.