luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape jumătate de milion de oameni au venit la Sziget Festival 2016

  de Special Arad | 18 august 2016, 2:01 PM | Internaţional

  0

  Cea de-a 24 ediție a Festivalului Sziget a ajuns la final cu un număr de vizitatori care a doborât recordul: aproape jumătate de milion de oameni au venit la festival din mai mult de 100 de țări. Săptămâna de distracție non-stop s-a încheiat, însă organizatorii au stabilit deja data pentru ediția 25 a Insulei Libertății: 9-16 august, 2017.

  După succesul de anul trecut, un total de 496.000 vizitatori au venit la Sziget Festival, un număr copleșitor și pentru organizatori. Abodamentele au fost vândute în totalitate încă din primăvară. Károly Gerendai, fondatorul și organizatorul principal a adăugat: „Numărul de vizitatori ai festivalului devine mai balansat. Anii trecuți, în general doar biletele pentru zilele de weekend se vindeau complet, acum biletele s-au vândut în egală măsură pentru fiecare zi”.

  Pe lângă scena principală și celelalte mai mari, oamenii au găsit atrăgătoare și cele peste 50 de spectacole în timpul celor șapte zile de distracție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.