marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aparatură nouă, de 1.122.000 lei, la Spitalul Județean Arad

  de Special Arad | 14 decembrie 2022, 5:38 PM | Administraţie | Sănătate

  0

  Comunicat. Noi echipamente medicale vor ajunge la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Este vorba despre șapte incubatoare hibrid închis – deschis și pentru transport intraspitalicesc, pentru cumpărarea cărora Consiliul județean Arad contribuie cu suma de 113.000 de lei. Valoarea totală a aparaturii cumpărate este de 1.122.000 lei, din care 1.009.000 lei reprezintă finanțarea de la Ministerul Sănătății, iar 113.000 lei cofinanțarea de la Consiliului Județean Arad.

  „Răspundem solicitărilor cadrelor medicale în tot ceea ce înseamnă creșterea calității actului medical. Avem personal bine pregătit, care are nevoie de aparatură de bună calitate, pentru ca formarea lor profesională să fie pusă în valoare. Ne dorim ca eforturile tuturor să se reflecte într-un răspuns prompt și adecvat urgențelor medicale ale celor care trec pragul Spitalului Județean Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.