Apa rămâne întreruptă astăzi până la ora 15:00, la Horia

  de Special Arad | 28 aprilie 2020, 8:20 AM | Știri Arad

  0

  Locuitorii din Horia care s-au trezit astăzi fără apă în robinete trebuie să știe că furnizarea apei potabile va fi întreruptă până la ora 15:00, deoarece Compania de Apă Arad intervine pentru remedierea unei avarii la conducta de aducțiune care alimentează localitatea.

  „Atragem atenţia utilizatorilor serviciului de apă și de canalizare că la reluarea alimentării este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat”, anunță Compania de Apă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.