AOA Festival revine! Ce se întâmplă cu biletele cumpărate deja încă de acum doi ani. Anunțul organizatorilor

  de Special Arad | 15 iunie 2021, 7:53 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Comunicat. Festivalul de muzică Arad Open Air Festival se va ține în acest an în perioada 13-15 august. După ce mai mulți arădeni și-au achiziționat biletele încă de la sfârșitul lunii septembrie 2019 pentru festivalul din 2020, pandemia nu le-a mai permis să participe, toate festivalurile fiind anulate. Dacă vă aflați în această situație, organizatorii anunță că:

  Prin confirmarea participării la eveniment accept și confirm următoarele aspecte:

  Toți participanți trebuie să dețină pe toată perioada evenimentului  un act de identitate cu fotografie.

  Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani după ora 00:00 fără acordul părinților.
  Biletul nu este valabil pentru alte evenimente viitoare

  Alegerea și confirmarea schimbării abonamentului anulează posibilitatea de a cere rambursarea sumei în cazul în neprezentării la eveniment. Există excepție în cazul în care evenimentul nu poate avea loc la data stabilita din cauza situației epidemiologice și a modificării legislației în vigoare. În acest caz participații vor putea solicita restituirea sumei în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

  Voi prezenta, conform legislației, un certificat care atestă vaccinarea contra Sars Cov-2 (cu ambele doze) finalizată cu cel puțin 10 zile în urmă, un test rapid antigen valabil 24 ore sau un certificat care atestă trecerea prin boală, nu mai vechi de 90 zile.

  Înțeleg că datorită situației epidemiologice, evenimentul poate suferi modificări, și pot fi adaugate norme suplimentare de protecție sanitară.
  Sunt de acord cu Termenele și Condițiile organizatorului.

  Persoanele care au achiziționat bilete pentru Evenimentul programat în anul 2020:
  pot schimba abonamentul pentru ediția 2021 timp de 30 de zile de la acest anunț (făcut în data de 15.06.2021)
  pot solicita rambursarea banilor (nume, prenume, date abonament/ – solicitare rambursare cont sau cash, timp de 30 de zile de la acest anunț (făcut în data de 16.06.2021) Rambursarea va avea loc în 30 de zile de la solicitare.

  Pentru rambursarea biletelor, solicitările se fac la adresa de e-mail [email protected]

  Pentru modificarea abonamentelor se va accesa acest link

  „În sfârșit vă putem dezvălui toate detaliile! Pe perioada a 3 zile veți păși într-o călătorie incredibilă pe tărâmul muzical Arad Open Air Festival. A mai rămas puțin timp până ne vom revedea, în perioada 13-14-15 august. Ne vom bucura de muzică live, prieteni, soare, artiști și mult dans.”
  De acum puteți achiziționa biletele la cel mai mic preț: https://www.openairfestival.ro/abonamente

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.