Anunț de interes pentru cei care pleacă pe litoralul românesc: traficul pe Autostrada Soarelui este deviat între localitățile Perișoru și Ștefan cel Mare

  de Special Arad | 8 iunie 2019, 9:46 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Traficul este deviat pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, pentru lucrări, până în 15 iulie, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

  Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, pe tronsonul kilometric 124+600 – 131+200 de metri, se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers Bucureşti-Constanţa.

  Circulaţia este astfel deviată pe sensul Constanţa-Bucureşti, până în data de 15 iulie 2019.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.