ANPC va avea un sistem digitalizat de management al documentelor, de 14 milioane de lei

  de Special Arad | 18 mai 2022, 7:09 PM | Undeva

  0

  Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) pregăteşte un sistem complet digitalizat de managament al documentelor, prin implementarea unui proiect în valoare de 14 milioane de lei, fonduri europene alocate prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA), informează miercuri instituţia, printr-un comunicat.

  “În contextul în care, la nivel european, se pune accentul pe digitalizarea accelerată a instituţiilor publice, pentru fluidizarea interacţiunii dintre acestea şi public, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) se află în plină derulare a unui amplu proces de modernizare şi eficientizare a activităţii proprii, realizat prin fonduri europene. Astfel, ANPC este beneficiara unui proiect finanţat din bani europeni, în valoare de peste 14 milioane de lei, derulat în cadrul POCA-Programul Operaţional Capacitate Administrativă. În urma implementării acestuia, ANPC va dispune, la nivel naţional, de un sistem complet digitalizat de management al documentelor instituţiei, ceea ce va veni, deopotrivă, în sprijinul consumatorilor, optimizând timpii de reacţie la solicitările sosite din partea acestora, dar şi a funcţionarilor instituţiei, fluidizându-le şi eficientizându-le activitatea”, se spune în comunicat.

  Citește mai multe despre acest proiect pe Agerpres.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.