marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aniversare solemnă la Domeniul Regal de la Săvârșin. Cu ocazia Nunții de Argint a MS Margareta a fost sfințită și crucea viitoarei biserici

  de Special Arad | 22 septembrie 2021, 10:31 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Familia Regală a României anunță că în următoarele douăsprezece luni va fi ridicată Mica Biserică din Parcul Regal Săvârșin. Aceasta va fi amplasată pe colina de lângă iaz.
  Marți, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au participat la slujba de sfințire a crucii și au pus piatra de temelie a paraclisului și totodată au marcat aniversarea Nunții de Argint.
  Slujba a fost oficiată de ÎPS Arhiepiscopul Timotei al Aradului, alături de consilierul cultural al Arhiepiscopiei Aradului, pr. dr. Iustin Popovici și de parohul bisericii ortodoxe din Săvârșin, părintele Călin.
  Ceremonia a avut un caracter privat și s-a desfășurat în Grădina Ascunsă din Parcul Regal, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Sofia și a domnului profesor doctor Dan Duda (ambii prezenți la nunta din septembrie 1996, la Lausanne).
  Fotografiile de marți, 21 septembrie, sunt realizate de Cristian Coposesc, iar cele din 1996 de Alain Morvan.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.