miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Angajații Agenției de Mediu Arad, protest pentru salarii mai mari

  de Special Arad | 16 mai 2024, 4:03 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  (foto: apmar.anpm.ro)

  Angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Arad au protestat spontan, joi, timp de două ore, în faţa sediului, solicitând salarii mai mari. Cei aproximativ 35 de angajați care au ieșit în fața instituției la protest au spus că au salarii cu 15 – 17% mai mici decât colegii din structura centrală şi au ameninţat că vor continua protestele dacă nu se elimină această discriminare.

  Angajații au protestat cu pancarte pe care au fost trecute mesaje precum „Stop discriminare” sau „Mereu uitaţi, niciodată respectaţi”. Protestul spontan s-a desfăşurat între orele 10:00 şi 12:00, timp în care a fost suspendată activitatea cu publicul, simultan cu sistarea activităţii de emitere a documentelor de mediu.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Toti bugetarii protesteaza!!! Desi majoritatea sunt angajati pe…pile! Va sugeram sa lucrati in privat! Unde e necesara competenta, competitivitate, specializare si munca de 8/10 ore! Fara vouchere, fara vineri, program de lauze…etc.!
   Reforma administratiei, asta trebuie! Si apoi ajungand nr bugetarilor la un sfert din cati sunt acum…da, salarii pe merit! Iar sefii nici nu sunt necesari daca fisele de post si atributiunile sunt conform legii – adica fiecare face ceea ce are de facut pentru salariul bun ce-l castiga! Si asta s-ar vedea in viata noastra de zi cu zi! Pana atunci…mda…nu ne mai mira nimic, ne jigneste!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.