luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Angajări masive la Garda Forestieră! Inspectorii vor avea salarii de top

  de Special Arad | 1 septembrie 2015, 7:15 PM | Știri Arad

  10

  Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu, a anunțat că, săptămâna viitoare, urmează să fie adoptată Hotărârea de Guvern de funcționare a Gărzii Forestiere, care a luat ființă prin transformarea Inspectoratelor Teritoriale de Regim Silvic și de Vânătoare (IRTSV).
  „Săptămâna viitoare vom scoate Hotărârea de Guvern de funcționare a Gărzii Forestiere, care s-a înființat prin transformarea ITRSV. Acest lucru l-am făcut pentru că este necesar ca în România tăierile ilegale să fie stopate, pentru că din toate înregistrările făcute atât de către Institutul Forestier Național, cât și de Institutul de Statistică, de ITRSV-uri a rezultat că 8,8 milioane de metri cubi se taie ilegal în România (…) În momentul în care HG de funcționare Gărzii Pădurilor va fi aprobată, la toate ITRSV-urile toate posturile vacante vor fi scoase la concurs, iar acestea vor fi ocupate în urma unor criterii de evaluare extrem de stricte, începând cu testări psihologice, testări de integritate și partea scrisă”, a declarat Grațiela Gavrilescu.
  Potrivit ministrului Gavrilescu, se rezolvă „nu doar stoparea tăierilor ilegale, ci și reîmpăduririle”.
  Informațiile sunt că angajații Gărzilor Forestiere vor primi aceleași salarii ca personalul ANAF și cota de motorină va ajunge chiar și la 500 de litri de motorină de mașină.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. se stiu deja cei ce vor ocupa functiile…procedura e acaiasi ca la numirile sefilor de ocol , attat ca acum cotizeaza si ei. daca la numirile sefilor de ocol/respectiv mentinerea lor pe functie/ cotizau afaceristii locali, acum isi baga coada /respect/ influenta si sefii de ocol. toti au cite un ,,pupil” ce trebuie sa ii scoata din caca in caz de necaz. singurul criteriu al angajarilor va fi ca nu vor fi pe competenta….doar pe bani..daca suntet asa valabili, luati firul angajarilor din jud, Arad ca la altele nu cred ca va bagati nasu. posturile sunt date deja. pofta buna la mancat kkt dlor pădurari!și spor la spaga…aceiasi marie cu alta palarie…apropo..ct se mai da spaga pe mc la o licitatie de curatenie? ma piș pă voi, hoților

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. apropo..vor fi ,,comisariate” zonale..adica centre de colectare a spagii din teritoriu, ca sa nu mai fie bietii omeni nevoiti sa mearga la arad ori doamne fereste la deva sau timisoara cu plicu…daca ati stii ce personaje si- au dres apele cu interventii la cel mai inalt nivel pentru a pune mina pe functii ati face pe voi. nu e vorba doar de prunci faini de vajnice cadre romsilva si alti pilosi..e vb de semioligofreni cu facultati facute moca si ff multi bani dar cu acces diRECT in rect la niste politicieni influenti. Eva ziceai ca examenele vor fi ca la antifrauda…dar stii care din aradenii ce au mers la examenul lu fish dupa ce a picat de 2 ori la ,,interviu” chit ca luase toate probele, s-a hotarat sa dea banu” si l-au picat si a treia oara ca idiotul nu stia ca i se dusese propteaua politica cit el umbla la banci dupa bani si trecuse baba cu colacii?! si asta fuse un ,,uom” mare!!noroc ca are cine da meditatii pt rata :)))

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. Lupul paznic la oi….ca sa mearga treaba fratilor faceti angajari si instruiti persoane dinafara nu din sistemul silvic…daca schimbati denumirea din hoti in talhari nu rezolvati nimic. boilor oricine ar fi bucuros sa aiba un loc de munca ca acesta degeaba faceti din ITRSV – Garda Padurilor ….angajati persoane cu studii medii si le instruiti si asa dispare coruptia din sistem in plus fiecare isi face treaba fara alte relatii si prostii

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.