miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Angajări la DDAC Arad. Concursul pentru ocuparea posturilor se organizează în octombrie

  de Special Arad | 14 septembrie 2015, 2:19 PM | Știri Arad

  0

  Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad organizează concurs în data de 13.10.2015 ora 10, proba scrisă şi în data de 15.10.2015, de la ora 14:00, proba interviu la sediul instituţiei din Arad, str. Calea Radnei, nr. 250.

  Concursul se organizează în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Protecţia copilului şi familiei, a două funcţii publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Prestaţii sociale, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Achiziţii Publice şi a  funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Acordare Ajutoare Umanitare.    

  Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999-privind Statutul funcţionarilor publici, r2, cu modificările şi completările ulterioare.

  Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a.

  Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, conţinutul dosarului profesional de înscriere la concurs şi data limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs se afişează la sediul instituţiei  şi pe site – ul instituţiei www. ddacarad.ro

  Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/220212.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.