miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andreea Roșca: „Sper să ajung cât mai repede să joc în FedCup”. Tenismena face radiografia unui sezon în care a lăsat CSM București pentru CS Sportsin Arad

  de Dan Lazăr | 27 noiembrie 2021, 2:27 PM | Interviuri | Sport | Știri Arad

  0

  Recenta achiziție a CS Sportsin Arad, una dintre cele mai de perspectivă tenismene din țară, bucureșteanca Andreea Roșca, a tras concluziile unui sezon în care s-a despărțit de CSM București. Aceasta ocupă locul 373 în clasamentul WTA de la finalul acestui an.

  – Andreea Rosca, ce te-a derminat să dai curs ofertei venite dinspre clubul arădean Sportsin?

  – Bună ziua, cred că cel mai important rol în această colaborare l-a avut domnul Călin Moga, pe care l-am cunoscut printr-o sportivă, prietenă foarte bună a mea. El a fost cel care m-a determinat să dau curs acestei oferte.

  – Cum ai caracteriza sezonul 2021?

  – Sezonul 2021 a fost în egală măsură și bun și rău. Din păcate, am suferit o accidentare care mi-a ocupat mai mult de jumătate din sezon, dar pe de altă parte revenirea a fost pe atât mai dulce, iar nivelul meu tenisistic se află în cel mai înalt punct.

  – Ce așteptări ai de la anul următor, atât din punct de vedere personal, cât și al tenisului?

  – În general îmi propun să nu am așteptări și să trec fiecare obstacol pe rând, să îmi pun obiective mici și multe pentru a avea mereu motivația necesară, iar acest lucru este valabil și pe plan personal.

  – Faci parte din lotul național lărgit, la nivel de senioare, când crezi că o să te vedem în echipamentul de FedCup?

  – Eu sper cât mai repede. Mi-am dorit mereu să joc pentru țara mea și să am oportunitatea de a juca Fed Cup.

  – În final, te rugăm să ne spui cum și dacă s-a schimbat tenisul de la debutul tău până în prezent?

  – Din punctul meu de vedere, lucrurile se schimbă constant la tenis. Mereu este ceva de îmbunătățit și mereu va fi. Cred că este o schimbare constantă și de lungă durată și mai cred că în general schimbările aduse în jocul și caracterul meu au fost spre bine.

  – Un mesaj pentru fanii tăi și ai sportului alb din România.

  – În primul rând aș vrea să le mulțumesc că îmi sunt alături și în momentele bune și în momentele mai puțin bune, iar mai apoi aș vrea să văd cât mai mulți români jucând tenis. Fie la nivel profesionist sau al amatorilor.

  Citește și: Transfer de marcă la CS Sportsin Arad! Tenismena Andreea Roșca, locul 372 WTA, a semnat cu clubul condus de Călin Moga

  rosca emma

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.