Americanii au spionat companii românești producătoare de antiviruși. Vezi cine e pe listă!

  de Special Arad | 27 iunie 2015, 9:37 AM | IT | Naţional

  0

  NSA vrea să dețină cât mai multe informații despre tot ce mișcă pe Internet, iar companiile producătoare de antiviruși au unele dintre cele mai interesante date. Principalul producător ținut sub supraveghere de NSA a fost Kaspersky.

  Pe listă se regăsește și Bitdefender, companie românească cu afaceri în întreaga lume.Informațiile au fost furnizate de Edward Snowden, ca toate de până acum.

  Ele au fost publicate de echipa The Intercept, cea din care face parte și jurnalistul Glenn Greenwald care a publicat primele detalii despre spionajul NSA. Proiectul prin care NSA a spionat acești producători de antiviruși s-a numit CAMBERDADA şi a ţintit 24 de companii.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.